Despre noi

O companie care produce și comercializează miere de albine de calitate superioară

Unde ne aflăm și cu ce ne ocupăm

Prisaca Domnească este o companie care produce și comercializează miere de albine de calitate superioară. Pasiunea pentru apicultură vine de la dragostea pentru albine a bunicilor noștri cu prisacă în Ungheni, Republica Moldova, unde compania noastră înregistrată oficial în 2014, activează până în prezent. Mierea noastră de albine este 100% naturală, exact așa cum a fost extrasă din stup: neprocesată, nemodificată chimic sau termic.

Corectitudine și receptivitate

Acordăm o atenție deosebită calității produselor noastre, astfel încât fiecare client să fie mulțumit. Suntem siguri că receptivitatea și dedicația noastră este apreciată de fiecare client. Intervenim prompt pentru a răspunde oricărei solicitări ce vine din partea clienților noștri.

Calitatea produselor noastre

Prisaca Domnească garantează calitatea produselor furnizate. Confirmăm lipsa oricăror antibiotice, insecticide, îndulcitori (zahăr, fructoză, glucoză. maltoză etc.), substanțe chimice de genul conservanților, coloranților, stabilizatorilor, care pot avea efecte negative asupra organismului uman.

Laborator modern

Dispunem de propriul laborator, dotat cu cele mai moderne echipamente pentru detectarea antibioticelor, precum și pentru determinarea umidității și a eventualelor adaosuri de glucoză industrială. Adițional, verificăm conținutul de polen din mierea pe care o colectăm pentru a ne asigura că produsele ce urmează să le comercializăm corespund în totalitate cerințelor clienților noștri. Testările efectuate în laboratorul companiei sunt reconfirmate în cadrul laboratorului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor din Chișinău.

Miere pentru export

Compania comercializează miere en-gros, colectată în zonele nesupuse poluării din Republica Moldova. Colectăm miere direct din stupină, fără tratarea ulterioară a acesteia.

Sortimentul de miere

Sortimentul de miere comercializată de Prisaca Domnească include: -miere de salcâm ; -miere de tei; -miere de floarea-soarelui; -miere polifloră; -miere de rapiță; -miere de mană. Transportul se efectuează în condiții igienice conform celor mai riguroase standarde, în butoaie din oțel inoxidabil de uz alimentar de 300 de kg.

Cifre

Motive să ne alegeți pe noi

100
%Produse
Naturale
150000
kg de miere
procesate anual
3
Țări în care exportăm mierea:
Germania, Franța și România